Bölümümüzden ders almak isteyen öğrencilerimizin dikkatine;

Beden Eğitimi ve Spor Bölümü dersleri, bireysel ve takım sporları olmak üzere temelde iki çeşitte sınıflandırılmaktadır. Üniversitemiz Senatosu'nun almış olduğu karar gereği bireysel spor derslerinin (Aerobik, Tenis, Masa Tenisi, Badminton, Yüzme, vb.) açılabilmesi için ilgili dersi seçen öğrenci sayısının en az 10, takım sporları derslerinin (Basketbol, Voleybol, Futbol, Halk Oyunları, vb.) açılabilmesi için ilgili dersi seçen öğrenci sayısının en az 15 olması gerekmektedir. Bu sayıların altında kalan dersler açılamayacak, açılamayan dersi seçen öğrencilerin "ders ekleme/çıkarma haftasında" Sıtkı Koçman Spor Salonunda yer alan BES Bölüm Başkanlığına başvurmaları durumunda açılan derslere geçişleri sağlanabilecektir.

Danışmanınız ile uygunluk durumunuzu görüşerek BES Bölümü'nden ders alma işleminizi tamamlayınız.

Başarılı bir yıl geçirmeniz dileğiyle,
Sporla kalın...

Son Güncelleme Tarihi : 01.11.2019 12:01 Okunma Sayısı : 1212